12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw Printer HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE - GUIDA ALL'INSTALLAZIONE

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE - GUIDA ALL'INSTALLAZIONE Printer te teleladen.

Gesponsorde links

HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE - GUIDA ALL'INSTALLAZIONE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3590 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE
HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE BASICS GUIDE
HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE SETUP GUIDE
HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE GEBRUIKERSHANDLEIDING
HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE GUIDA ALLE OPERAZIONI DI BASE

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk HP, heeft kunnen worden gemaakt door COMPAQ, HEWLETT PACKARD naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP PHOTOSMART C4380 ALL-IN-ONE - GUIDA ALL'INSTALLAZIONE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

Laat de papierlade en de toegangsklep voor de printcartridge zakken. Als er een sticker op het grafische kleurenscherm zit, verwijdert u deze. Sluit de toegangsklep voor de printcartridge. Druk op OPMERKING: Bekijk de berichten en animaties die tijdens het installatieproces op het scherm verschijnen. Als u wordt gevraagd een taal en land/regio te selecteren, selecteert u met behulp van de pijlen uw taal in een lijst van 25 talen, drukt u op OK en bevestigt u dit. Als u wordt gevraagd de printcartridges te installeren, gaat u naar de volgende stap in deze handleiding. Controleer of de wagen met printcartridges naar rechts wordt verplaatst. Als de wagen niet naar rechts gaat, schakelt u het apparaat uit en schakelt u het vervolgens weer in. BELANGRIJK: Het apparaat moet ingeschakeld zijn voordat u cartridges kunt plaatsen. VOORZICHTIG: Raak de koperkleurige contactpunten niet aan en bevestig de tape niet opnieuw op de cartridges. Drücken Sie die Druckpatronen fest in die Halterungen, bis sie einrasten. Houd de cartridges vast met het HP logo naar boven. Plaats de driekleuren cartridge in de linkersleuf en de zwarte cartridge in de rechtersleuf. Zorg ervoor dat de cartridges stevig worden aangedrukt totdat deze op hun plaats klikken. Sluit de toegangsklep voor de printcartridge. Druk op OK wanneer u wordt gevraagd de installatie van originele HP printcartridges te bevestigen. Trek het verlengstuk van de papierlade uit en plaats gewoon wit papier. Sluit de toegangsklep voor de printcartridge. BELANGRIJK: Controleer of er papier in de lade is geplaatst en wacht even terwijl de uitlijningspagina wordt afgedrukt. Plaats de bovenkant van de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden in de voorste rechterhoek op de glasplaat...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.