12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw INDESIT DI 630 A: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing INDESIT DI 630 A

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing INDESIT DI 630 A te teleladen.

Gesponsorde links

INDESIT DI 630 A: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5074 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
INDESIT DI 630 A

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk INDESIT, heeft kunnen worden gemaakt door APPLIED ENERGY, CANNON, CREDA, HOTPOINT-ARISTON, MERLONI, SCHOLTES, SERVIS, STINOL naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding INDESIT DI 630 A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

Veiligheid is een goede gewoonte BELANGRIJK Lees de aanwijzingen in dit boekje zorgvuldig aangezien zij belangrijke gegevens bevatten wat betreft de veiligheid van de installatie, het gebruik en het onderhoud. Nadat u de verpakking heeft verwijderd moet u de machine controleren op eventuele transportschade. In geval van twijfel moet u zich tot een erkende installateur wenden. De vaatwasser mag alleen door volwassenen worden gebruikt en alleen voor het wassen van vaatwerk voor huishoudelijk gebruik. Volg deze fundamentele regels voor het gebruik: - raak de machine niet aan als u blootsvoets bent of met natte handen of voeten, - wij raden af verlengsnoeren en dubbelstekkers te gebruiken, - de voedingskabel mag niet gekneld of scherp gebogen liggen. -sluit altijd de stroom af als er zich storingen voorden of gedurende normaal onderhoud. Houd de kinderen op een afstand van de wasmiddelen en van de vaatwasser als hij in werking is. De machine mag nooit buiten worden geïnstalleerd, zelfs niet onder een afdak; het is hoogst gevaarlijk hem bloot te stellen aan regen en onweer. Raak de weerstand niet aan gedurende en meteen na een wascyclus. Leun niet op de open deur en ga er niet op zitten: de vaatwasser kan omkantelen. In het geval van storingen moet u het water en de stroom afsluiten. raadpleeg de paragraaf "Zijn er problemen? " en als u de oplossing daar niet vindt, wend u zich dan tot de installateur. Een apparaat dat niet meer gebruikt wordt moet buiten werking worden gesteld door de voedingskabel door te snijden en te verhinderen dat de deur zich kan sluiten. Om de doelmatigheid en veiligheid van dit toestel te garanderen raden wij u aan: l voor reparaties alleen de Service Centers te bellen die door de fabrikant gemachtigd zijn. L altijd gebruik te maken van originele onderdelen...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.