12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw TV PANASONIC TX-P50X50E: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing PANASONIC TX-P50X50E

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC TX-P50X50E TV te teleladen.

Gesponsorde links

PANASONIC TX-P50X50E: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2192 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
PANASONIC TX-P50X50E

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk PANASONIC, heeft kunnen worden gemaakt door TECHNICS naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC TX-P50X50E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

TX-P42X50E TX-P50X50E Gebruiksaanwijzing Plasmatelevisie Hartelijk dank voor de aankoop van dit Panasonic-product. Lees deze instructies aandachtig voordat u het product gebruikt en bewaar ze zodat u ze later opnieuw kunt raadplegen. De afbeeldingen in deze handleiding dienen slechts als voorbeeld. Zie uw Europese Garantie als u contact wilt opnemen met uw plaatselijke Panasonic-dealer voor assistentie. Nederlands Laat een beeld met stilstaande delen niet gedurende langere tijd op het scherm staan Het stilstaande deel van het beeld kan een afdruk achterlaten op het plasmascherm (inbranden). Dit verschijnsel is geen defect en wordt niet door de garantie gedekt. Stilstaande onderdelen in het beeld komen typisch voor bij: Kanaalnummer, kanaallogo en andere logo's Weergave van stilstaand of bewegend beeld in de beeldverhouding 4:3 of 14:9 Videogames Afbeeldingen van een pc Om inbranden van het beeld te voorkomen, wordt automatisch het contrast verlaagd en het scherm gedimd als gedurende enkele minuten geen signaal wordt verzonden en geen handeling wordt verricht. 74) Kennisgeving over DVB / datatransmissie Deze tv is ontworpen om te voldoen aan de normen (stand augustus 2010) voor DVB-T (MPEG2 en MPEG4AVC(H. 264)) digitale aardse services en DVB-C (MPEG2 en MPEG4-AVC(H. 264)) digitale kabelservices. Raadpleeg uw lokale dealer voor de beschikbaarheid van DVB-T-services in uw gebied. Raadpleeg uw kabelprovider voor de beschikbaarheid van DVB-C-services met deze tv. Deze TV werkt mogelijk niet correct met een signaal dat niet voldoet aan de normen van DVB-T of DVB-C. Afhankelijk van het land, het gebied, de zender en de serviceprovider, zullen niet alle functies beschikbaar zijn. Niet alle CI-modules werken goed met deze tv. Raadpleeg uw serviceprovider over de beschikbare CI-module. Deze tv werkt wellicht niet correct met een CI-module die niet is goedgekeurd door de serviceprovider...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.