12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw SIEMENS GIGASET C610 IP: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing SIEMENS GIGASET C610 IP

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS GIGASET C610 IP te teleladen.

Gesponsorde links

SIEMENS GIGASET C610 IP: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (774 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
SIEMENS GIGASET C610 IP

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk SIEMENS, heeft kunnen worden gemaakt door ALARMCOM, DIGIFLEX, DSC naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS GIGASET C610 IP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

fm / 4/20/11 Gefeliciteerd met uw nieuwe telefoon! Met Gigaset kiest u voor een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De verpakking van dit product is ecovriendelijk. Ga voor meer informatie naar www. gigaset. Gigaset C610 IP / BEL NL / A31008-M2312-E101-1-3F43 / title. fm / 4/20/11 Gigaset C610 IP / BEL NL / A31008-M2312-E101-1-3F43 / security_1pg. fm / 4/20/11 Veiligheidsinstructies Let op: Lees vóór gebruik de veiligheidsvoorschriften en de gebruiksaanwijzing (zie meegeleverde CD). Breng uw kinderen op de hoogte van de inhoud van deze gebruiksaanwijzing en de mogelijke gevaren bij het gebruik van het toestel. > Gebruik uitsluitend de meegeleverde netadapter, zoals aangegeven op de achterzijde van het basisstation. > Gebruik uitsluitend de meegeleverde kabels voor de aansluiting van het vaste telefoonnet en LAN en sluit deze alleen aan op de hiervoor bedoelde aansluitingen. > Gebruik in het toestel uitsluitend oplaadbare batterijen die voldoen aan de specificaties (zie meegele> > verde CD). Gebruik geen andere batterijen omdat deze persoonlijk letsel of schade aan het product tot gevolg kunnen hebben. Plaats de oplaadbare batterijen met de polen in de juiste positie en gebruik ze zoals beschreven in deze gebruiksaanwijzing (zie de pictogrammen in of op het batterijvakje van de handset). De werking van medische apparatuur kan worden beïnvloed. Let op de technische voorwaarden van de desbetreffende omgeving, bijvoorbeeld een dokterspraktijk. Indien u gebruik maakt van medische apparatuur (bijvoorbeeld een pacemaker), neem dan contact op met de fabrikant van het apparaat. Hij kan u informeren of uw apparaat in voldoende mate beschermd is tegen externe hoogfrequente energie. De technische gegevens van dit Gigaset-product vindt u in het hoofdstuk "Bijlage" van de uitgebreide gebruiksaanwijzing (zie meegeleverde CD)...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.