12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw Digitale Camera SONY DSC-W630: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing SONY DSC-W630

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing SONY DSC-W630 Digitale Camera te teleladen.

Gesponsorde links

SONY DSC-W630: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17016 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
SONY CYBERSHOT DSC-W630

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk SONY, heeft kunnen worden gemaakt door AIWA, SONY CREATIVE SOFTWARE naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY DSC-W630

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

Die Zahl in Klammern gibt die Anzahl der Teile an. 1 Drücken Sie die TasteSpeicherkarte wiedergeben, die mit einer · 3 Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Installation durchzuführen. Die Zahlen in der Tabelle unten geben die ungefähre maximale Aufnahmedauer an. Die Angaben beziehen sich auf die Gesamtdauer aller Filmdateien. Die Zahl in ( ) gibt die Mindestaufnahmedauer an. Nederlands Meer leren over de camera ("Gebruikershandleiding voor Cyber-shot") "Gebruikershandleiding voor Cyber-shot" is een onlinehandleiding. Het cijfer tussen haakjes geeft het aantal aan. Oplaadbare batterij NP-BN (1) (Deze oplaadbare batterij kan niet worden gebruikt met de Cyber-shot die bij de NP-BN1 batterij is geleverd. Om het gevaar van brand of elektrische schokken te verkleinen, mag het apparaat niet worden blootgesteld aan regen of vocht. Als de vorm van de stekker niet past in het stopcontact, gebruikt u een stekkeradapter van de juiste vorm voor het stopcontact. Bij onjuist gebruik van de accu, kan de accu barsten, brand veroorzaken en chemische brandwonden tot gevolg hebben...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.