12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
De handleiding teleladen, Het is gratis! Allehandleidingen laat u toe verschillende soorten documenten te downloaden om optimaal gebruik te maken van uw WHIRLPOOL AWO 745: handleiding, gebruiksaanwijzing, handleiding.
Gesponsorde links


Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO 745 - GEBRUIKSAANWIJZING

Allehandleidingen laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AWO 745 - GEBRUIKSAANWIJZING te teleladen.

Gesponsorde links

WHIRLPOOL AWO 745 - GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (675 Ko)


U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
WHIRLPOOL AWO 745 INSTRUCTION FOR USE
WHIRLPOOL AWO 745 PRODUCT FICHE
WHIRLPOOL AWO 745 PROGRAM CHART
WHIRLPOOL AWO 745 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Dit product, hoewel gerangschikt onder het merk WHIRLPOOL, heeft kunnen worden gemaakt door AMANA, BAUKNECHT, ESTATE, GLADIATOR, INSPERIENCE, JENN-AIR, KITCHENAID, MAGIC CHEF, MAYTAG, ROPER naar aanleiding van de fusies, aanwervingen, of een verandering van de naam van zijn fabrikant.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL AWO 745 - GEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

• Houd u aan de instructies in deze gebruiksaanwijzing en de programmatabel wanneer u de wasmachine gebruikt. • Bewaar deze gebruiksaanwijzing en de programmatabel; als u de wasmachine aan iemand anders doorverkoopt, geef hem of haar dan ook de gebruiksaanwijzing en de programmatabel. VOORDAT U DE WASMACHINE IN GEBRUIK NEEMT 1. erwijderen van de verpakking en V inspectie • Controleer na het uitpakken of de wasmachine niet beschadigd is. Gebruik de wasmachine in geval van twijfel niet. Neem in dat geval contact op met de klantenservice of uw plaatselijke leverancier. • Controleer of de accessoires en de bijgeleverde onderdelen allemaal aanwezig zijn. • Bewaar het verpakkingsmateriaal (plastic zakken, polystyreen enz. ) buiten bereik van kinderen; het kan een bron van gevaar vormen. • Indien het apparaat voor aflevering is blootgesteld aan lage temperaturen, laat het apparaat dan eerst even op kamertemperatuur komen voordat u het in gebruik neemt. • Gebruik alleen nieuwe slangen om de wasmachine aan te sluiten op de watertoevoer. Oude slangen mogen niet meer worden gebruikt en moeten worden weggegooid. • Voor modellen met warmwatertoevoer: de temperatuur van de warmwatertoevoer mag niet hoger zijn dan 60°C. fpompen A 2. erwijderen van de transportschroeven V • De wasmachine is uitgerust met transportschroeven om mogelijke interne schade tijdens het vervoer te voorkomen. Voordat u de wasmachine in gebruik neemt, moeten de transportschroeven verwijderd worden. • Dek de openingen af met de 4 bijgesloten plastic doppen. • Verbind de uitlaatbuis vast aan de stankafsluiter of aan een andere uitlaat van de riolering...
  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.