12 253 merken
4 987 700 gebruiksaanwijzingen
Hoeveel handboeken zijn beschikbaar alleen op een CD-ROM of op het net? Soms moeilijk te vinden … En zullen ze binnen een paar jaren niet verdwenen zijn? Wat doen als de verkoper u op een opbodsite als eBay een product stuurt zonder de handleiding

.? Op deze site, zal u spoedig en gemakkelijk de , gebruikdsaanwijziging, handleiding, installatiehandboek, montagehandleiding, diensthandboek vinden, die u hebt verloren.
Gesponsorde links


Uw gebruiksaanwijzingen versturen

Klik op de scrollende lijst om het merk opzoeken van de gebruiksaanwijzing die u wenst te zenden.1. Dan de taal selecteren waarin hij opgesteld wordt.2.

Voer de referentie in van het product :3


Klik op Doornemen om de gebruiksaanwijzing op uw computer te zoeken , dan overschrijven de letters die in het beeld staan en uiteindelijk klik op Versturen4.

Te versturen file : 
Toets de voorkomende letters
in het bijstaand beeld in :1  Indien het merk niet bestaat, selecteer "Het merk is niet in de lijst" en voer de naam van het merk in in het hokje dat onder de lijst zal displayen.
2  Indien de gebruiksaanwijzing in meerdere talen opgesteld wordt, kies "Multitalen". We aanvaarden alleen de handleidingen in de talen die op de scrollende lijst staan.
3  Indien de gebruiksaanwijzing met verschillende refernties overeenstemt, mag u ook extra ruimtes toevoegen om deze referenties (tot 4) te verduidelijken door op de link te klikken "Klik om een andere referentie toe te voegen…".
4  De gebruiksaanwijzing moet in het formaat PDF zijn en niet 60 Mo overschrijden.

  Know our Partners   Vragenbeurs   Contacteer het team Allehandleidingen   Laatste zoekopdrachten
Laatste toevoegingen
  Sitemap
De merken die met de letter A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # beginnen.
Copyright © 2005 - 2012 - Allehandleidingen - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.